10 Motive pentru care trebuie să obții un certificat de Expert Informații pentru Afaceri

septembrie 16, 2022

Ar trebui să obțin un certificat pentru a-mi îmbunătăți abilitățile de afaceri și competențele?

Este o întrebare pe care mulți profesioniști și-au pus-o la un moment dat în cariera lor și una care necesită multă atenție.

Absolvirea unei facultăți sau a unui masterat este un angajament major care vă cere să faceți un bilanț al situației în care vă aflați în profesie și unde doriți să ajungeți. Obținerea unor competențe suplimentare în domeniul afacerilor, poate fi o modalitate de a vă accelera cariera sau de a o duce într-o direcție complet nouă.

Dacă te gândești la programul nostru de Expert informații pentru afaceri, dar nu ești sigur că este calea potrivită pentru tine, iată zece motive pentru a lua în considerare obținerea acestei calificări.

  1. Este o investiție în tine,
  2. Îți poate crește potențialul salarial,
  3. Îți pot crește șansele de angajare,
  4. Vă poate ajuta să vă deschideți propria afacere,
  5. Veți dezvolta un cadru pentru rezolvarea problemelor,
  6. Vei crește ca lider,
  7. Veți construi o perspectivă globală asupra afacerii,
  8. Vei putea vedea afacerea din diverse puncte de vedere,
  9. Veți forma relații de afaceri cu colegii,
  10. Vă veți alătura unei rețele extinse de absolvenți.

10 MOTIVE PENTRU A OBȚINE COMPETENȚE ESENȚIALE ÎN AFACERI

Este o investiție în tine

Calea către educație continuă este diferită pentru fiecare. La urma urmei, nu este o acreditare necesară pentru a avansa și nu te duce direct într-o anumită poziție pe piața muncii.

Cristina Cazacu, director de marketing într-o companie de publicitate, colaboratoarea noastră pentru înscrieri la cursul acreditat de Expert informații pentru afaceri la www.amc360.ro și absolventă a programelor noastre, spune că înscrierea la un curs certificat este o alegere personală care provine din dorința de a te îmbunătăți și de a crește în carieră.

„Scopul unui program de formare profesională de scurtă durată, are scopul este de a oferi cursanților ocazia de a se scufunda timp de o lună, într-o perioadă de dezvoltare personală și profesională intensă, care le permite cursanților să-și accelereze cu adevărat cariera, precum și să îi pregătească să conducă organizații.” spune Anamaria Popa, responsabilă cu cursul acreditat Expert informații pentru afaceri.

Făcând un pas înainte in viața ta profesionala și scufundându-te într-un nou mediu educațional nonformal, ți se oferă timp atât pentru autodescoperire, cât și pentru reflecție.

Un astfel de curs vă poate oferi șansa de a vă uita în interiorul dvs. și de a stabili cum vă puteți perfecționa competențele și abilitățile pentru a vă urma pasiunile și a vă transforma obiectivele profesionale în realitate.

Îți poate crește salariul semnificativ

Un alt motiv pentru care mulți adulți decid să obțină o nouă calificare este salariul: conform datelor de pe piața muncii, salariul mediu câștigat de specialiști în afaceri este de peste 3.000 euro pe lună.

Este important să știți că programul pe care îl finalizați poate avea un impact semnificativ asupra salariului dvs. De exemplu, salariul de bază mediu pentru un absolvent al unui curs de Expert informații pentru afaceri este între 1000 si 2000 euro, mai mult chiar decât salariul mediu pe economie.

Îți cresc șansele de angajare

Deși instituțiile de învățământ superior oferă o serie de masterate în domeniul afacerilor, programele de scurtă durată rămân una dintre cele mai căutate acreditări pentru potențialii cursanți. De fapt, un sondaj recent realizat a constatat că 60% dintre adulți preferă un program de formare profesională acreditat față de alte forme de educație. Certificatul acreditat este, de asemenea, foarte apreciat de angajatori.

Deoarece angajatorii continuă să aprecieze persoanele cu competente, obținerea celor 20 de competențe de expert în afaceri, poate fi un mijloc excelent de a vă crește șansele de angajare și siguranța locului de muncă.

Ca și în cazul salariului, capacitatea de angajare după obținerea unor competente depinde de mai mulți factori, inclusiv de programul pe care îl finalizați. De exemplu, 94% dintre absolvenții Centrului educațional amc360.ro au primit o nouă ofertă de muncă după absolvire.

Vă poate ajuta să vă deschideți propria afacere

În timp ce unele persoane aleg cursul de Expert informații pentru afaceri, pentru a-și îndeplini mai bine sarcinile de serviciu, mulți manageri o fac pentru că doresc să-și înființeze propria companie.

A-ți acorda timp pentru a investi în tine îți oferă posibilitatea de a reflecta asupra obiectivelor tale și a reflecta la posibilitatea de a deschide o afacere. Învățarea de noi metode de rezolvare a problemelor vă poate ajuta să faceți față provocărilor inevitabile ale antreprenoriatului. Abilitățile de conducere oferă un avantaj dacă alegeți să vă extindeți afacerile. O perspectivă globală vă poate ajuta să vedeți oportunitățile într-un mod nou, mult mai analitic. Și o rețea extinsă de colegi de clasă, profesori și absolvenți poate fi o resursă excelentă pentru sfaturi care vă ghidează prin obstacolele întâlnite în mediul de afaceri.

Veți rezolva cu ușurință problemele în afaceri

A învăța cum să evaluezi o problemă și să vii cu o soluție viabilă este un element de bază al unui curs din domeniul afacerilor.

La Centrul educational pentru mediul de afaceri amc360.ro, aceste abilități sunt construite în mare parte prin metoda exemplelor din practică. Această abordare de predare vă plasează în rolul unui factor de decizie, cum ar fi CEO, și vă cere să vă imaginați cum ați putea răspunde la problemele curente de afaceri din lumea reală. Apoi împărtășiți punctul dvs. de vedere colegilor de clasă și ascultați și perspectivele lor.

„La cursuri studenții citesc și discută peste 100 de cazuri. Cazurile reale practice dezvoltă o mare capacitate de a evalua rapid o situație și de a-și da seama ce cale să urmezi.”

Prin implicarea în astfel de lecții practice, un program de formare profesională de scurtă durată vă poate echipa cu un proces de defalcare a problemelor complexe și de a exercita o judecată sănătoasă în fața incertitudinii.

Vei crește ca lider

În programele noastre, nu discutați doar despre leadership, ci și îl practicați. Iar în cadrul grupurilor formate veți avea posibilitatea și să experimentați diferite stiluri de conducere într-un simulator de afaceri cu mize mici.

Dacă un cursant dorește să încerce un nou mod de a convinge pe altcineva, cursul este o modalitate fără riscuri de a obține feedback de la colegi despre modul în care a funcționat. Dacă ai fi fondatorul unui startup și ai investi fără a avea bazele afacerii, acesta ar fi un moment mult mai riscant pentru a încerca o nouă abordare.

La școala noastră de afaceri, aplicați lecțiile de leadership pe care le culegeți din cazuri reale. Asumându-vă rolul de lider în ateliere interactive, puteți identifica ce stiluri manageriale vi se potrivesc și care nu.

Acest tip de experiență practică întărește cunoștințele pe care le dobândești în sala de clasă și îți oferă o perspectivă mai bună asupra modului în care poți conduce eficient o afacere.

Veți construi o perspectivă globală – o abordare 360

Un curs cu un curriculum de management general este conceput pentru a vă pregăti să conduceți în orice funcție, în orice industrie, oriunde în lume.

Unii cursanți au șansa de a lucra într-o altă țară sau pe altă piață globală, dar este destul de rar să găsești un loc de muncă în care să poți afla despre cum se desfășoară afacerile în fiecare regiune din lume.

Prin accesul la materialele ajutătoare, un grup de oameni de afaceri diverși vă poate deschide calea către numeroase resurse ce vă vor extinde cunoștințele despre afaceri internaționale, insuflând încrederea de care aveți nevoie pentru a gestiona afaceri, oameni și echipe de pe tot globul.

Vei fi expus la diverse puncte de vedere

Lecțiile pe care le înveți nu provin doar din cursuri, ci și de la colegii.

Centrul educațional pentru afaceri îți poate extinde viziunea asupra partenerilor și permite ca opiniile tale să fie contestate de colegii din diverse industrii. Cunoștințele pe care le transmiți colegii tăi pot duce la o creștere personală extraordinară și la o intuiție mai profundă în afaceri.

Veți forma relații semnificative cu colegi și lectorii

Cultura noastră este una care încurajează colaborarea în detrimentul competiției.

Indiferent dacă cauți consiliere în carieră, ajutor pentru cursuri sau informații despre o anumită industrie, poți găsi un membru al comunității care este dispus să te ajute.

Conexiunile semnificative pe care le faci nu sunt doar cu colegii tăi, ci și cu profesorii. Dincolo de predare, lectorii noștri sunt adesea mentori și consilieri, iar mulți sunt dispuși să vă pună în legătură cu conexiunile lor profesionale, pregătindu-vă pentru succes în căutarea unui loc de muncă.

Vă veți alătura unei rețele extinse de absolvenți

Pe lângă rețeaua de colegi și profesori pe care o construiți de-a lungul experienței dvs., aveți acces la o comunitate de absolvenți la care puteți apela pentru sfaturi în carieră și oportunități de afaceri.

Un curs de formare profesională este pentru tine?

Decizia de a urma un curs acreditat este una personală pe care trebuie să o iei după ce îți evaluezi pasiunile și aspirațiile.

Oricare ar fi obiectivele tale, un program de formare profesională certificat te poate ajuta să-ți construiești abilități de manager financiar, management și leadership pe care le lei lua cu tine pentru tot restul carierei tale.

Ești interesat să urmezi un curs certificat, dar nu ești sigur că ești pregătit pentru provocare?

Aceasta este o preocupare comună în rândul profesioniștilor care se îngrijorează că jonglarea cu munca, familia și școala lor ar putea fi prea mult. Vestea bună este că există modalități prin care te poți pregăti profesional fără a urma încă o facultate, în domeniul afacerilor.

O opțiune este să vă înscrieți la programul nostru certificat de expert informații pentru afaceri, care este special conceput pentru a vă ajuta să vă dezvoltați perspicacitatea și abilitățile de afaceri.

Educație pentru mediul de afaceri

Comments