Diplome, certificări și competențe în domeniul financiar

Cum să obții diplome și calificări pentru poziții bine remunerate în domeniul financiar

Diplomele și certificatele pe care le obții prin intermediul Centrului de Studii Financiare sunt recunoscute la nivel global. Această recunoaștere se datorează faptului că instruirea și evaluarea finală sunt gestionate de către Centrul de Studii Financiare, iar certificatele sunt emise direct de către Ministerul Educației și Ministerul Muncii.

Pe lângă certificatul de specializare în analiza financiară (Analist Financiar) recunoscut International, nivel Business, care confirmă cunoștințele acumulate în timpul unui program de studii, în funcție de domeniul financiar pe care îl alegi la Centrul de Studii Financiare, poți obține și alte certificate recunoscute la nivel global, care vor atesta expertiza ta profesională.

Din experiența noastră, putem afirma cu încredere că deținerea acestor diplome și certificate îți poate consolida cunoștințele în domeniul financiar, indiferent de țara în care te afli. În plus față de competențele practice în finanțe, noile tale cunoștințe îți vor deschide ușile către companii care oferă poziții bine plătite.

Toate aceste realizări sunt posibile datorită parteneriatului de înaltă calitate între Centrul de Studii Financiare și lectori care desfășoară activități didactice la Departamentul de Examinări Internaționale al Universității York , una dintre cele mai prestigioase universități din lume.

Două dintre motivele pentru care am obținut toate aceste acreditări includ calitatea proiectelor implementate de echipele noastre și metodologia “Flipped classroom” pe care o aplicăm în timpul cursurilor, asigurând un nivel înalt de expertiză pentru studenții noștri, fie că optează pentru învățarea tradițională sau cea online.

Cel mai cautat job in Romania. Analist Afaceri / Analist Financiar

Autor: AnaMaria Popa Lect. Dr., Analist Financiar

« » page 1 / 3

Comments