FAQ

Detalii înscriere

Cursurile sunt disponibile în mai multe orașe:

București
Cluj-Napoca
Timișoara
Iași
Brașov
Craiova
Galați
Oradea
Arad
Sibiu
Bacău
Târgu Mureș
Pitești
Brăila
Baia Mare
Buzău
Râmnicu Vâlcea
Satu Mare
Ploiești
Drobeta-Turnu Severin dar

 

 

și online în format LIVE.

Ai nevoie de ajutor? 
+4 0758 758 862

Durata fiecărui curs este specificată pe pagina dedicată cursului respectiv.
Programul cursurilor este flexibil, desfășurându-se după ora 17:30 sau în weekend.
Numărul de participanți în grup variază de la 1 la 6, 12 sau 24, iar locurile sunt limitate.
Noi grupe de cursuri se deschid în mod constant, la intervale de aproximativ două luni.


Dacă doriți să aflați când încep alte grupe în funcție de cursul și trainingul pe care îl alegeți, vă rugăm să ne întrebați.

Completează formularul de mai jos pentru a primi informații complete despre cursuri. Află totul despre cum să finalizezi înscrierea, traineri, tipuri de program, dar și alte detalii importante.

Completând formularul de mai jos, vei fi apelat de un reprezentant al Centrului de Studii Financiare AMC360 care îți va oferi toate informațiile de care ai nevoi.

  Întrebări Frecvente

  Cursurile sunt autorizate de Ministerul Muncii și Ministerul Educației, prin intermediul Comisiei de Autorizare a Municipiului Cluj-Napoca. În plus, este important de menționat că singurele organisme abilitate să autorizeze furnizorii de servicii de formare profesională sunt comisiile de autorizare din județul/municipiul unde furnizorul își are sediul social.

   

  La cursurile de calificare și formare profesională continuă poate participa orice persoană care a împlinit 16 ani și care a absolvit învățământul obligatoriu. Statutul social nu contează; oricine poate participa, fie că este șomer, angajat, student sau pensionar. În cazul cursurilor de specializare și perfecționare, pot exista condiții suplimentare, care vor fi specificate în mod expres în descrierea fiecărui curs respectiv.

  Nivelurile de calificare sunt următoarele:

  1. Lucrător (muncitor): Activitate cu rutină și sarcini previzibile.
  2. Muncitor calificat: Sarcini nerutiniere, responsabilități și muncă în echipă.
  3. Tehnician: Sarcini complexe, decizii, coordonare și munca în echipă.
  4. Specialist: Responsabil de activitățile proprii și grup, inclusiv management.
  5. Expert: Execuție autonomă în contexte complexe și imprevizibile.
  6. Nivel avansat: Cunoștințe și abilități în domeniul de specialitate, abordare critică a teoriilor și inovare, competențe de gestionare complexe.

  Aceste niveluri se obțin prin formare profesională și învățământ universitar sau postuniversitar, în funcție de nivel.

  Prezența fizică la cursurile de specializare și perfecționare este obligatorie. Se admit maxim 25% absențe motivate și 10% absențe nemotivate. Depășirea acestor limite va duce la pierderea dreptului de participare la programul de formare, iar sumele achitate nu vor fi restituite.

  1. Persoanele fizice beneficiază de dreptul de retragere, pe care îl pot exercita în termen de 14 zile calendaristice de la data înscrierii, cu excepția cazului în care data exactă de începere a cursului a fost comunicată către cursant. În situația în care data exactă de începere a cursului a fost stabilită și comunicată, nicio sumă de bani achitată nu va putea fi restituită. În cazul exercitării dreptului de retragere în primele 14 zile calendaristice de la înscriere, respectând condițiile mai sus menționate, AMC Business Gate va restitui toate sumele primite de la cursant în termen de 14 zile calendaristice de la data la care este informat de decizia de retragere, folosind aceeași metodă de plată ca la momentul înscrierii inițiale.
  2. Dacă un cursant (persoană fizică) a achitat integral cursul și dorește să se retragă înainte de începerea programului de formare, dar după expirarea termenului de 14 zile calendaristice de la data înscrierii, AMC Business Gate SRL va restitui jumătate din valoarea cursului achitată, cu excepția cazului în care data exactă de începere a cursului a fost comunicată cursantului. În cazul în care data exactă de începere a cursului a fost stabilită și comunicată, nicio sumă de bani achitată nu va putea fi restituită. Restituirea sumei se va face în termen de 14 zile calendaristice de la data la care cursantul este informat despre decizia de retragere, utilizând aceeași metodă de plată ca la momentul înscrierii inițiale.
  3. Dacă un cursant (persoană fizică) a achitat avansul (prima rată) și dorește să se retragă înainte de începerea programului de formare, dar după expirarea termenului de 14 zile calendaristice de la data înscrierii, nicio sumă de bani achitată nu va putea fi restituită.
  4. Persoanele juridice nu beneficiază de dreptul de retragere.

  Pentru a vă înscrie la cursuri, trebuie să luați în prealabil legătura cu consultanții noștri folosind informațiile de contact afișate pe pagina noastră. Aceasta poate fi făcută prin intermediul numerelor de telefon afișate pe site, adrese de email sau formularele online disponibile pe pagina fiecărui curs. Consultanții AMC Business Gate vă vor furniza toate detaliile referitoare la cursul ales. Înscrierea la curs se consideră finalizată atunci când ați achitat prima rată sau cursul integral folosind una dintre metodele de plată acceptate și comunicate de AMC360.

  Procedura de ridicare a unei diplome în numele altei persoane se efectuează numai pe baza unei procuri notariale speciale (în original) care este agreată de titularul dreptului la diploma respectivă. Acest document trebuie însoțit de actul de identitate al persoanei care va ridica diploma în numele titularului.

   

  Pentru plata taxelor sau a cursurilor, puteți utiliza metoda de plată prin ordin de plată. Pentru a face acest lucru, trebuie să:

  Obțineți informații de plată: Contactați AMC Business Gate pentru a obține detaliile necesare pentru efectuarea plății prin ordin de plată. Acest lucru poate include numărul de cont bancar, beneficiarul și orice informații suplimentare necesare pentru a identifica plățile.

  Completează ordinul de plată: Completați ordinul de plată cu toate informațiile necesare, inclusiv suma de plată, numărul de cont al beneficiarului și orice informații de referință furnizate de AMC Business Gate.

  Efectuați plata: Mergi la banca ta sau folosește serviciile de online banking pentru a efectua plata prin ordin de plată. Asigurați-vă că furnizați toate informațiile corecte și că suma de plată este exactă.

  Păstrați dovada plății: După ce ați efectuat plata, păstrați o copie a ordinului de plată sau a confirmării plății pentru evidențe și verificări ulterioare.

  Comunică cu AMC Business Gate: După ce ați efectuat plata, este posibil să dureze ceva timp pentru ca tranzacția să fie procesată. Păstrați comunicarea cu AMC Business Gate pentru a vă asigura că plata a fost recepționată și înregistrată corespunzător.

  Este întotdeauna recomandabil să verificați direct cu AMC Business Gate pentru a obține instrucțiuni specifice și informații de plată actualizate.

  AMC360 este un furnizor autorizat de formare profesională și oferă cursuri autorizate, atunci cheltuielile aferente acestor cursuri ar putea fi deductibile fiscal, în funcție de legislația fiscală din țara dumneavoastră și de circumstanțele personale. Este important să discutați cu un consultant fiscal sau să consultați legislația fiscală locală pentru a vă asigura că puteți beneficia de deduceri fiscale pentru cheltuielile legate de cursurile oferite de AMC360. De obicei, este necesar să aveți documente fiscale și să respectați anumite condiții pentru a putea deduce cheltuielile de formare profesională.

  Cursurile se desfășoară în format live, prin intermediul video-conferințelor online, și sunt transmise online prin intermediul aplicațiilor ZOOM sau Teams. Pentru a participa la cursuri, trebuie să urmați acești pași:

  Instalați aplicația ZOOM sau Teams: Descărcați și instalați aplicația ZOOM sau Teams pe dispozitivul dvs. pe care îl veți utiliza pentru conectarea la cursuri. Ambele aplicații sunt gratuite și sunt disponibile pentru diverse platforme (PC, Mac, dispozitive mobile).

  Confirmarea înscrierii: După ce v-ați înscris la cursuri și ați fost validați, veți primi un e-mail care va conține informațiile de conectare pentru a vă alătura sesiunilor live.

  Conectați-vă la sesiune: La data și ora programate pentru curs, folosiți datele de conectare primite prin e-mail pentru a vă alătura sesiunii live. Acest lucru vă va permite să fiți prezent virtual alături de lector și ceilalți participanți.

  Participați la curs: Odată conectat la sesiunea de curs, veți putea interacționa cu lectorul și ceilalți participanți în timp real. Puteți pune întrebări, asculta prezentarea și lua notițe, așa cum ați face într-o clasă tradițională.

  Asigurați-vă că aveți o conexiune la internet stabilă și că sunteți pregătit pentru sesiunile online înainte de începerea cursurilor.

  Participarea la cursurile online prezintă avantaje semnificative, cum ar fi costurile mai mici și accesibilitatea sporită. Iată câteva dintre aceste avantaje:

  Costuri reduse: Cursurile online sunt în general mai accesibile din punct de vedere financiar, deoarece elimină costurile legate de deplasarea la un loc fizic de desfășurare a cursului. Nu mai trebuie să plătiți pentru transport, cazare sau masă.

  Flexibilitate: Cursurile online vă permit să alegeți momentul potrivit pentru învățare, în funcție de programul dvs. personal. Acest lucru face mai ușor pentru cei cu program aglomerat să se înscrie și să participe la cursuri.

  Accesibilitate globală: Puteți participa la cursuri online de oriunde din lume, cu condiția să aveți o conexiune la internet. Nu există restricții geografice, ceea ce înseamnă că puteți avea colegi de clasă din diverse țări și culturi.

  Comunicare și interacțiune: Cursurile online utilizează platforme de comunicare pentru a facilita interacțiunea între participanți și formatori. Acestea oferă chat-uri, forumuri și alte instrumente pentru a discuta și colabora cu colegii și instructorii.

  Resurse online: Cursurile online pun la dispoziție resurse suplimentare, cum ar fi materiale de curs, înregistrări ale lecțiilor și alte instrumente de învățare care pot fi accesate în orice moment.

  Personalizare: Multe cursuri online oferă posibilitatea de a avansa în ritmul propriu și de a reveni la anumite lecții sau materiale de învățare atunci când este necesar.

  Acestea sunt doar câteva dintre avantajele cursurilor online, iar alegerea dintre varianta online și cea fizică depinde de preferințele personale și de circumstanțele individuale.

  Cursurile noastre sunt destinate atât persoanelor din mediul privat, cât și celor din mediul public, indiferent dacă sunt angajate sau nu. Aceste cursuri sunt create pentru cei care doresc să se dezvolte atât personal, cât și profesional și să obțină o certificare a competențelor la nivel național și european. Indiferent de statutul lor actual sau de cariera pe care o urmăresc, cursanții noștri au oportunitatea de a dobândi cunoștințe și abilități valoroase, recunoscute pe piața muncii, care pot contribui la avansarea lor în carieră sau la dezvoltarea afacerii lor proprii.

  După finalizarea cu succes a cursurilor autorizate, veți primi pe email un certificat digital, care poate fi tipărit, emis sub egida AMC Business Gate.

  Cursurile acreditate cu cod COR sunt recunoscute oficial de Statul Român prin Ministerul Muncii și Ministerul Educației. Certificatul de absolvire pe care îl veți primi este valabil la nivel național și european. Acesta este însoțit de un supliment descriptiv al competențelor obținute și are valabilitate pe toată durata vieții dvs.!

  Vă rugăm să rețineți că nu există nicio taxă suplimentară pentru a obține acest certificat. Costul de certificare este inclus în valoarea cursului.

  Veți primi notificări prin email atunci când diplomele sunt pregătite și pot fi ridicate. Diploma poate fi ridicată în zilele de vineri și sâmbătă, în timpul programului de lucru, la sediul firmei noastre.

  Dacă aveți întrebări sau nevoie de informații suplimentare, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.

  Trebuie să aveți asupra dumneavoastră doar un act de identitate valid!

  Tipizatele sunt eliberate furnizorului de formare profesională pe baza unui proces verbal emis de către Comisia Județeană de Autorizare a Furnizorilor de Formare. Până la eliberarea fizică a certificatelor tipizate, furnizorul de formare profesională poate emite adeverințe de absolvire conform cursului absolvit.

  Termenul de eliberare a certificatului de absolvire/calificare este de 30 zile de la momentul în care furnizorul de formare profesională intră în posesia tipizatului transmis de către Ministerul Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice, conform Ordonanței de Urgență nr. 129/2000, republicată, și Hotărârii nr. 522 din 8 mai 2003, care aprobă Normele Metodologice de Aplicare a prevederilor Ordonanței Guvernului nr. 129/2000 privind formarea profesională a adulților.

  Din data de 16 martie 2001, România a devenit parte a Convenției de la Haga. Aceasta înseamnă că diplomele pot fi apostilate pentru a fi acceptate și recunoscute în toate țările membre ale Convenției.

  Pentru recunoașterea internațională a diplomelor, certificatelor de calificare / specializare / perfecționare profesională și certificatelor de competențe profesionale obținute în România, este necesară apostilarea (pentru țările semnatare ale Convenției de la Haga) sau supralegalizarea (pentru țările nesemnatare ale Convenției de la Haga). Pentru a aplica apostila sau supralegalizarea de către organele competente, este esențială verificarea autenticității diplomelor, certificatelor de calificare profesională și certificatelor de competențe profesionale. Verificarea autenticității este efectuată de către instituția emitentă.

  Examenul final este compus din două părți: una teoretică și una practică. Acest examen va fi susținut în fața unei comisii formate din 3 persoane, constând dintr-un membru reprezentant al AMC Business Gate, un membru extern și un președinte. Cei doi membri externi sunt numiți de Comisia Județeană de Autorizare a Furnizorilor de Formare.

  Dacă nu puteți participa la cursul dorit în perioada menționată, nu vă faceți griji! Deschidem noi grupe în mod constant, la intervale de aproximativ o lună sau o lună și jumătate (valabil pentru majoritatea cursurilor). Vă rugăm să mențineți legătura cu consultanții noștri.

  Consilierii AMC Business Gate mențin legătura cu dumneavoastră folosind datele de contact pe care le furnizați la momentul înscrierii. Ei vă țin la curent cu toate noutățile și informațiile de care aveți nevoie. Cursurile pot avea o dată fixă de începere sau nu, în funcție de numărul de cursanți înscriși și alte criterii. Veți fi anunțat cu cel puțin o săptămână înainte de începerea unui curs care nu are o dată fixă de începere.

  Nu există alte costuri ascunse de care să nu fiți informat încă din primul moment. Suportul de curs este gratuit, consumabilele sunt gratuite, examenul final și nici eliberarea diplomei nu implică costuri suplimentare. Dacă apar alte costuri, veți fi anunțat în prealabil, de exemplu, costuri pentru printarea/tipărirea proiectului final, dacă este cazul.

  Pot fi de interes și următoarele cursuri

  Află care sunt cursurile din perioada următoare

  Nivel începător ★ ☆☆☆☆
  Curs acreditat Competente Antreprenoriale , recunoscute fonduri nerambursabile

  Nivel de dificultate - începător Cursul de Antreprenoriat este potrivit pentru oricine dorește să exploreze calea libertății și sacrificiilor asociate cu statutul de antreprenor. Indiferent dacă ai o idee de afacere pe care vrei să o transformi în realitate, ai experiență în gestionarea unei afaceri și vrei să te perfecționezi sau lucrezi într-o corporație și aspiri să avansezi în managementul companiei, acest curs autorizat în domeniul antreprenoriatului este direcția ta către succes.

  2 săptămâni
  🌏 -Acces la ocupatia de administrator SC

  C U R R I C U L U M ➡️

  « » page 1 / 2