Obțineți competente, abilități și informații utile

Dezvolta-ti o abilitate nouă oriunde ai fi și oricând dorești, în ritmul preferat de tine de pe dispozitivul preferat de tine.

Lectorii nostri acreditati tin prelegeri interactive, umanizand legislatia si cifrele  pentru toți cei care își doresc să crească afaceri performate. 

Cursuri Disponibile

Alegeți un curs pentru a începe:

Nivel începător ★ ☆☆☆☆
Curs acreditat Competente Antreprenoriale , recunoscute fonduri nerambursabile

Nivel de dificultate - începător Cursul de Antreprenoriat este potrivit pentru oricine dorește să exploreze calea libertății și sacrificiilor asociate cu statutul de antreprenor. Indiferent dacă ai o idee de afacere pe care vrei să o transformi în realitate, ai experiență în gestionarea unei afaceri și vrei să te perfecționezi sau lucrezi într-o corporație și aspiri să avansezi în managementul companiei, acest curs autorizat în domeniul antreprenoriatului este direcția ta către succes.

2 săptămâni
🌏 -Acces la ocupatia de administrator SC

C U R R I C U L U M ➡️

« » page 1 / 2

Cum se desfăsoară cursurile

Cursurile se desfășoară live – video-conferință și sunt transmise on-line prin intermediul aplicației ZOOM ( Aplicația gratuită și trebuie instalată pe dispozitivul cu care vă conectați la curs. După validarea înscrierii, veți primi prin e-mail datele de conectare pentru a fi împreună cu Lectorul si cu ceilalți participanți

Avantajele cursurilor online

Costurile participării sunt mult mai mici față de varianta fizică a cursului. Participarea la curs nu implică deplasări – aveți nevoie este de un dispozitiv electronic conectat la internet (calculator, laptop, telefon etc.). Formatorii noștri vă vor răspunde în timp real la întrebări. Veți putea interacționa cu ceilalți participanți din sala virtuală de curs. 

Cui se adresează?

Persoanelor din mediul privat sau public – indiferent dacă sunt angajate sau nu. Cursanții noștri sunt persoane în continuă dezvoltare personală și profesională și își doresc o certificare a competențelor la nivel național și european

Certificatele absolvenților?

După finalizarea cu succes a cursurilor avizate  vei primi un certificat digital, printabil, emis sub egida AMC Business Gate.

Cursurile autorizare cu cod COR sunt certificate de Statul Roman prin Ministerul Muncii si Ministerul Educației. Certificatul de absolvire este valabil la nivel național și european. El este însoțit de suplimentul descriptiv al competențelor obținute și este valabil pe viață!

Notă: nu se achită nicio taxă suplimentară pentru susținerea certificării. Este inclus în valoarea cursului.

INSTRUCTORI

AnaMaria Popa

Lector dr. in finante

Larissa Batrancea

Lector dr. in neuroeconomie

Anca Nichita

Conf. univ. dr. in finante

Clienții noștri

Testimoniale

Pentru mine cursul de EIPA a reprezentat o călătorie in lumea afacerilor și a economiei alături de lectori dedicați meseriei și colegi deosebiți. Programul ma ajutat să-mi formez o imagine de ansamblu a domeniului studiat. iar programa parcursa se pliaza pe nevoia reala a angajatorilor.
Stefania Suciu
Cursant, Director vanzari
Programul de expert in afaceri reprezintă cea mai bună modalitate de a aprofunda cunoștințele acumulate pe parcursul celor trei ani de facultate. Pregătirea teoretică alături de abilitățile practice dobandite asigură integrarea rapidă a pe piața muncii.
Andrei Maxim
Cursant, Manager companie de trasport marfa

Ultimele știri din domeniul financiar

Urmărește blogul nostru pentru cele mai noi informații din domeniul financiar.

Cunoașterea Înseamnă Putere!