Practica

Raport profesional de analiză financiară

cursanții noștri de la programul ACREDITAT DE ANALIST FINANCIAR
îți pot întocmi un raport de analiză financiară profesional
(DASHBOARD cu indicatorii cheie pentru 5 ani).

Completează formularul

Hai să aruncăm o privire asupra afacerii tale sau a concurenței, apoi să întocmim un raport de analiză a stării de sănătate a companiei, detaliat pe o perioadă de 5 ani fiscali!

Obține un DASHBOARD cu indicatorii cheie de performanța în mai puțin de 7 de zile. 

CONFIDENȚIAL 100%

Raportul profesional conține

Ce Beneficii Poți Obține:

Descoperă Secretele Analizei Financiare cu Experții Noștri!

Analiză Detaliată:

Cursanții noștri vor evalua situația financiară a companiei tale în detaliu.

Strategii Personalizate:

Veți primi recomandări personalizate pentru a optimiza performanța financiară.

Implementează eficient

Utilizează informațiile pentru a lua decizii informate și pentru a crește rentabilitatea afacerii tale.

Coordonator proiect practică - întocmirea de către cursanți a unui raport profesional de analiză financiară - Dashbord cu indicatorii financiari cheie pe 5 ani.

Anamaria Popa

Lector. dr.
Coordonator practică

Ne-au acordat încredere

TESTIMONIALE

Am fost extrem de impresionat de profesionalismul și acuratețea raportului de analiză financiară întocmit de către cursanții de la cursul de Analiză Financiară. Raportul nu doar că a fost detaliat și bine structurat, dar și-a depășit așteptările, oferindu-mi o perspectivă clară și profundă asupra situației financiare a afacerii mele. Dashbordul cu indicatorii cheie pe cei 5 ani analizați a fost extrem de util în elaborarea strategiilor viitoare.
Mihai Pop
Inginer

Alegeți un curs de analiză financiară pentru a învața să-ți ții cifrele sub control:

Nivel intermediar ★★★☆☆

Programul online de Analist Financiar oferit de Centrul European de Studii Financiare organizat sub egida AMC Business Gate vizează furnizarea profesioniștilor cu experiență non-financiară instrumentelor și cunoștințelor necesare pentru a înțelege, participa și comunica cu încredere privind deciziile financiare majore din cadrul afacerilor lor. Acest program se concentrează pe simplificarea cifrelor și a conceptelor financiare, făcându-le mai accesibile, și dezvoltă abilitățile necesare pentru a răspunde la întrebarea esențială a managementului financiar: Cum se iau deciziile referitoare la investiții (alocarea capitalului), finanțare (sursele de capital) și plăți (recuperarea capitalului investitorilor)? Programul oferă soluții practice pentru aplicarea acestor principii în orice tip de afacere, contribuind astfel la atingerea obiectivelor optime. Cu o durată de doar câteva săptămâni, veți dezvolta abilitățile și competențele necesare pentru a lua decizii cheie și pentru a avansa în cariera profesională.

2 luni
🎓 - Acces la profesie

C U R R I C U L U M ➡️

Nivel intermediar - avansat ★★★★☆

Cât câștigă în medie un Expert în Afaceri / Business Analyst? Pe lângă potențialul lor semnificativ de creștere și stabilitate în carieră, Experții în Afaceri beneficiază și de salarii extrem de competitive. În România, salariul mediu pentru acești profesioniști se situează în jurul valorii de 2000 de euro pe lună. Domeniul analizei afacerilor evoluează rapid, cu companiile luptând pentru a-și menține poziția în fața concurenței. Pentru a continua să crească și să prospere, companiile au nevoie de specialiști și consultanți în afaceri.

2 luni
🎓 - Acces la profesie

C U R R I C U L U M ➡️

Nivel începător ★ ☆☆☆☆
Curs acreditat Competente Antreprenoriale , recunoscute fonduri nerambursabile

Nivel de dificultate - începător Cursul de Antreprenoriat este potrivit pentru oricine dorește să exploreze calea libertății și sacrificiilor asociate cu statutul de antreprenor. Indiferent dacă ai o idee de afacere pe care vrei să o transformi în realitate, ai experiență în gestionarea unei afaceri și vrei să te perfecționezi sau lucrezi într-o corporație și aspiri să avansezi în managementul companiei, acest curs autorizat în domeniul antreprenoriatului este direcția ta către succes.

2 săptămâni
🌏 -Acces la ocupatia de administrator SC

C U R R I C U L U M ➡️

« » page 1 / 2

Obține mai multe informații